Rustins Danish Oil 2.5L.
Rustins Danish Oil 2.5L.
Rustins Danish Oil 2.5L.

Rustins Danish Oil 2.5L.

Danish Oil, ook wel Deense olie genoemd, is een kwalitatief hoogwaardige houtolie, die wereldwijd door veel houtbewerkers, en met name houtdraaiers, om haar eigenschappen gebruikt wordt.

Op voorraad
€ 53,20
Inclusief belasting 2 tot 5 werkdagen

 

Danish Oil
inhoud: 5 liter 

Danish oil, ook wel Deense olie genoemd, is een kwalitatief hoogwaardige houtolie, die wereldwijd door veel houtbewerkers, en met name houtdraaiers, om haar eigenschappen gebruikt wordt. Danish oil is een product gemaakt van meerdere speciale ingrediënten, waaronder tung olie, en verdund met terpetine. Eenmaal gedroogde olie is hard, duurzaam en overschilderbaar. Maar ook met alleen Danish oil is het hout mooi afgewerkt! Het hout krijgt een neutrale lichte glans en is geschikt voor elke houtsoort. Doordat de olie diep in het hout trekt beschermt deze het hout erg goed. Hierdoor is Danish oil zowel voor binnen als buiten te gebruiken.

  • Met 500 ml kunt u één laag met ongeveer een oppervlakte van 6 à 7 vierkante meter bestrijken.
  • Het mooitste resultaat wordt bereikt als u 3 lagen aanbrengt.
  • De mooiste glans wordt bereikt door het bewerkte oppervlak na 10 minuten af te nemen met een doek. Tussen twee bewerkingen door dient u Danish oil tussen de 4 en 8 uur te laten drogen. Dit hangt onder andere af van de temperatuur.
  • Goed schudden voor gebruik

 

Data sheet safety en product data, zie tabblad download

RU2.5L
Nieuw
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt voor de bezoeker. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze web statistieken.