Rustins teakolie 500 ml

Rustins Teakolie 500 ml

Rustins teakolie is sneldrogend en beschermend, en bestaat uit een speciaal mengsel van plantaardige olie en hars die een mooie glans geeft aan teak, ceder en ieder kaal, houten oppervlak. Ideaal om houten buiten en binnen meubilair mee te behandelen.

Op voorraad
€ 16,30
Inclusief belasting 2 tot 5 werkdagen

 

Rustins teakolie 500 ml

Rustins teakolie is sneldrogend en beschermend, en bestaat uit een speciaal mengsel van plantaardige olie en hars die een mooie glans geeft aan teak, ceder en ieder kaal, houten oppervlak. De olie is eenvoudig aan te brengen. Zorg er voor dat het oppervlak schoon, glad en droog is. Daarna kunt u met een zachte doek of kwast de olie aanbrengen en deze goed uitwrijven. Geeft een aantrekkelijke glans op binnen- en buitenoppervlakken. Voor het mooiste resultaat is het aan te bevelen 2 á 3 lagen aan te brengen. Nadat u de laatste laag heeft aangebracht laat u het houtoppervlak ongeveer zes uur drogen.

Productkenmerken

  • Sneldrogend
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Voor het mooiste resultaat is het aan te bevele
  • Ideaal om houten buiten en binnen meubilair mee te behandelen zodat het langer meegaat
  • Herstelt kale houten oppervlakken
  • Voedt en beschermt

Data sheet safety en product data, zie tabblad download

Rusteak500
Nieuw
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt voor de bezoeker. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze web statistieken.