Rustins Plastic Coating 1L.

Rustins Plastic Coating 1L.

Plastic coating 1L + Hardener 250ML

Plastic coating is geschikt voor al uw houten meubelen en andere houten objecten binnenshuis. Plastic coating geeft een zeer harde hoogglanzende afwerking en biedt een hoge bescherming tegen krassen, warmte en vele vloeistoffen.

Op Voorraad
€ 38,30
Inclusief belasting 2 tot 5 werkdagen

 

Rustins Plastic Coating 1 Liter
Hardener 0.25 Liter

 

Plastic coating is geschikt voor al uw houten meubelen en andere houten objecten binnenshuis. Dit product kan voor zeer veel oppervlakken gebruikt worden, het is niet geschikt voor metaal of over verf. Plastic coating geeft een zeer harde hoogglanzende afwerking en biedt een hoge bescherming tegen krassen, warmte en vele vloeistoffen. De hoogglans kan terug gebracht worden met staalwol, burnishing cream en was.

Voor gebruik moet de plastic coating met de hardener gemengd worden. Dit kan alleen in een glazen bak, omdat ander materialen de hardener aan tasten. De verhouding dient 1:4 te zijn, 1 deel hardener tegenover 4 delen plastic coating. Aanbrengen met kwast of roller.
De thinner is bedoeld voor het verdunnen. Voor gebruik dient de plastic coating gemengd te worden met de hardener. Daarna kunt u het mengsel verdunnen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u de afwerkingslaag doormiddel van spuiten aan wilt brengen
.

 

 

Rustins Plastic Coating is een eerste-rente, twee-delige heldere koude genezen lak aanbevolen voor gebruik op hout, kurk, hardboard en kunststof laminaten. Rustins Plastic Coating heeft een uitstekende goede hechting, bestand tegen oplosmiddelen, hitte en slijtage.

Rustins Plastic Coating geeft een uitstekende afwerking voor degenen die een hobby van inlegwerk, want het zal niet donkerder licht gekleurde fineren en is gegarandeerd niet geel of rage met de leeftijd.

Kan worden gepolijst als een spiegel glans of gewreven tot een glad, gesatineerd met staalwol en was.

Rustins Plastic Coating is moeilijk droog binnen 2 uur van toepassing
RU-PLC1L
Nieuw
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt voor de bezoeker. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze web statistieken.