Trend Diamant Slijpsteen  Vloeistof...
Trend Diamant Slijpsteen  Vloeistof...

Trend Diamant Slijpsteen Vloeistof 100ml.

Inhoud: 100 ml.

Voorraad
€ 17,00
Inclusief belasting 2 tot 5 werkdagen

 

Het volledige assortiment Trend slijpen en wetten is te vinden op onze site: www.trend-nl.nl.

 

Diamant Slijpsteen Vloeistof 100ml. Inhoud: 100 ml.

  • Geschikt voor gebruik met alle kwaliteit diamant schurende producten. Gebruik in plaats van water om de dreiging van roestvorming te verminderen met 95%. Vermindert de mogelijkheid tot verstopping en verbetert de prestaties van diamant.

 


Trend diamant slijp/wetstenen zijn bijzonder waardevol door hun duurzame constructie. In vergelijking met bijvoorbeeld water/oliestenen, Japanse waterstenen, Ar Kansas stenen, kunnen de Trend diamant slijp/wetstenen niet breken of uithollen. Deze zijn niet te vergelijken met goedkope diamant slijpstenen.

  • SNEL
    Het hardste materiaal, neemt zeer efficiënt af. Verkrijgbaar in uniek gatenpatroon en ononderbroken slijpoppervlak.
  • GEMAKKELIJK
    Een paar LICHTE streken geven al een scherpe snede.
  • SCHOON
    Gebruik water als smeermiddel (of diamant slijpsteen vloeistof).
  • UNIVERSEEL
    Slijpt, wet en polijst alle harde materialen: HSS, hardmetaal, glas, etc.
  • DUURZAAM
    Begint vlak, blijft vlak.

 

Met Trend diamant slijp/wetstenen slijpt u zeer snel. De tijdwinst bij het slijpen met Trend producten wordt bereikt door de excellente kwaliteit van de super abrassieve monokristallijne diamant.

Monokristallijne diamant (een sterk kristal uit één geheel)
Monokristallijne diamant is langs elektrolytische weg gebonden in nikkel op een precisie grondplaat. Omdat diamant het hardste materiaal is dat bestaat, zullen de afnemende diamantpuntjes erg langzaam slijten en bij goed gebruik een lange standtijd kennen.

Polykristallijne diamant
Slijpstenen gemaakt met polykristallijne diamant zullen sneller slijten.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud
Een Trend diamant slijp/wetsteen is een precisiegereedschap. Bij zorgvuldig gebruik, zal het u vele jaren trouwe dienst verschaffen.

 

  • In het begin zal uw diamantsteen ruw lijken te zijn. Wanneer u slijpt met lichte streken zal uw diamantsteen op den duur fijner worden. Het is niet nodig dat u extra druk uitoefent – laat de diamant het werk doen!
  • Gebruik alleen lichte druk bij het slijpen. Wanneer u gewoonlijk 5-10 minuten slijpt op een gewone wetsteen, kunt u volstaan met ongeveer 20 seconden op een Trend diamant slijp/wetsteen.
  • Gebruik alleen water (of diamant slijpsteen vloeistof) als smeermiddel. Water is slechts nodig om het materiaal dat vrijkomt bij het slijpen te verplaatsen naar de gaatjes.
  • Maak uw steen na gebruik schoon met water en berg hem altijd droog op. Achterblijvend slijpsel kan gaan roesten als het op het oppervlak van de steen blijft. Als de steen erg vuil is, schrob hem eenvoudig schoon met een simpel afwasmiddel.

 

Catalogus 2011/201: blz.199

DWS/LF/100
Nieuw
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt voor de bezoeker. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze web statistieken.